Scheppach Båndsag Basa 7.0 1 fas

Scheppach

Varenr.
1901506901
Pris
kr 0,00

Utgått modell

Sceppach er kjent for sin høye kvalitet på båndsager og andre tremaskiner. Denne serien med proff båndsager beregnet for industri, produksjon og skoler bygger på denne lange tradisjonen med kvalitet, og gir deg mye for pengene.
Scheppach Basa 7.0 har store massive støpegodsbord som gir veldig god støtte til det som skal sages. Bordet er maskinert og polert til en utrolig jevn overflate for å redusere friksjonen og for å gi et perfekt flatt referansepunkt. Bordet hviler på et kraftig maskinert bordfeste, som gjør det lett justerbart via et tannhjuldrevet gear, for presis og enkel justering.

Båndsaghjulene er i støpegods, avbalanserte, og utstyrt med spesialgummi for å få den beste føringen av bladet, samtidig som tunge støpegodshjul gir bedre moment ved saging av større emner. Øvre hjulet er montert på et strammesystem av kraftig industritype, som er viktig for å få korrekt spenn i bladet ved saging. Sannsynligvis er dette det kraftigste systemet som finnes på båndsager i denne klassen. 
Bladstyresystemet er av  industritype, og bak bladet sitter også et styrelager for å støtte bladet i bakkant. Bladstyringen gir god støtte til bladet samt motvirker vridning ved saging. Hele bladstyringsenheten er montert på en solid stålsøyle med tannhjulsregulering opp/ned for både enkel, men også nøyaktig justering. Hele enheten er omgitt av et kraftig beskyttelsesdeksel i stål for ekstra sikkerhet.

Anlegget har god høyde og laget i ekstrudert aluminium. Anlegget kan brukes i hele bordets bredde, på begge sider av bladet.
Motor:  2,8 Kw 230 volt
Skjerehastighet: 1200m/min
Maks Skjerehøyde 400mm
Utladning 590mm
Sagbladbredde 6-30mm
Sagblad lengde 4425 mm
Bordplate Tiltbar- 15 til + 47 grader
Avsugstuss Ø100mm
Vekt 295 KG
Tilbakemelding
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×