Du er kanskje også interessert i

Universal Hex Nut
kr 168,00
Arbortech uthulingskule
kr 1 749,00
Hoely Galahad Slipeskive
kr 1 680,00
Arbortech Tretygger Ø100mm
kr 1 792,00
750207 Lancelot 22T-2_1.jpg

Lancelot Tretygger 22 Tenner

Varenr.
750207
Pris
kr 598,00
Tretyggere - enkelt å forme tre!
Tretyggere - enkelt å forme tre!
 
Fra USA importerer vi serien med tretyggere og tilbehør fra King Arthur Tools.
Med Lancelot kutter du lett i hardt og mykt tre, knuter og endeved, plast, is, gummi, bein osv. Passer til alle 100,115 og 125mm vinkelslipere.*
Lag kurver, fasonger, slisser, form fat og boller, figurer og annen treforming med King Arthur Tools. Fjerner store mengder masse på kort tid, uten bruk av krefter og egner seg derfor til forming av tre uten at det blir varmgang i verktøyet. Kjedet slurer ikke! Treskjærere og skulptører som bruker Lancelot sparer masse tid og får et flott resultat både for grovskjæring og for detalj arbeider.
Lancelot leveres i to modeller for ulik bruk:
Lancelot 14 Tenner - brede kutt for rask fjerning av masse, ø 100mm.
Lancelot 22 Tenner - for raske kutt med fin overflate, ø 100mm
Lancelot har et unikt design med skjær på hvert ledd på kjedet. Kjedet monteres mellom to rustfrie plater som har kjølehull og derved utvikles det ikke varme under bruk. Tretyggeren har lang levetid og kjedet slipes med en 4mm rund fil. Dybden på kuttet er 25mm.
Lancelot Anti-kick back er en viktig sikkerhetsdetalj som fungerer som en klutsj hvis du treffer på kraftige spiker el.l. Enkeltvis festes tretyggeren med vinkelsliperens originale festemutter.
Lancelot kan brukes enkeltvis eller monteres i tandem kombinasjon! For ekstra stor avvirkning monteres to 14 tenners Lancelot i tandem og dette gir en utrolig effektiv tretygger. For finere finish brukes to 22 tenners blader.
Lancelot og Squire kan også monteres i tandem! Hvis du skal forme konvekse eller konkave flater og bruke vinkelsliperen sveipende over emnet (sideveis) bruk da en Lancelot og en Squire i tandem. Bruk en 14T Lancelot og en 12T Squire hvis du vil fjerne mye masse raskt. Eller en 22T Lancelot og en 18T Squire for en finere finish. Andre kombinasjoner er selvsagt også mulig!
For bruk av tandem kreves KAT mutter! Mutteren festes med vanlig 21mm fastnøkkel.
Reservekjeder kan fås til alle modeller. Ha et nyslipt kjede klart når du jobber så slipper du avbrudd i arbeidet! (OBS: kjedene kan ikke byttes fra grov til fint da stålplatene har forskjellig diameter.)
Tilbakemelding
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×