Du er kanskje også interessert i

5906603901 5906603901_1.jpg

Scheppach Sveiseinverter 160 Amp WSE 900

Scheppach

Varenr.
5906603901
Pris
kr 3 790,00
Scheppach invertersveiseapparat med sterk sveisestrøm!
Kraftig og bærbart sveiseapparat til  profesjonelle buesveisere! Egnet til å bruke på de fleste metaller og legeringer, f.eks. rustfritt stål og støpejern. Det kompakte og små formatet gjør det mulig å ta den med i røffere og mer utfordrende miljøer.
HØY SVEISESTRØM
MMA-sveiseapparatet har en trinnløst regulert sveisestrøm mellom 25-160 A. . Det har også funksjonene Hot Start, Arc Force og Anti Stick for en enklere og mykere start. Passende sveiseelektroder (1,6-4 mm): rutile, basiske, støpejern og rustfritt stål.
LETT OG FLYTTBAR
Buesveiseapparatet veier  6,6 kg og har bærehåndtak/skulderrem, som gjør det ekstra enkelt å bære med seg og flytte. Til tross for den beskjedne størrelsen gjør inverterteknologien at sveiseapparatet oppnår en høy ytelse.
VIFTEKJØLT MED OVEROPPHETINGSVERN
Star 7000 og elektronikken er viftekjølt og beskyttet av et varmeskjold. Når det blir for varmt, slår den termiske beskyttelsen inn for å forhindre overoppheting og eventuelle skader på apparatet.
ENKEL Å BRUKE
Foran på sveiseapparatet finner du justering for sveisestrøm, varsellampe for det termiske beskyttelsessystemet samt negativ og positiv terminal. På baksiden er det tilkobling for strømledning og strømbryter. I tillegg til invertersveiseapparatet med kabel følger det også med mater, elektrodeholder, sveiseskjerm, jordingsklemme og kombinert slagghakke og stålbørste.
Tilbakemelding
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×